HUKI brošura – saznaj više o nama!

Zanima vas što je HUKI? Čime se bavimo? Kakve sve aktivnosti organiziramo i nudimo? Tada je HUKI brošura idealna stvar! 


HUKI  – Hrvatski ured za kreativnost i inovacije

Što reći o HUKI-u? Ukratko, Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) je udruga osnovana radi promicanja poduzetništva, društvenih inovacija, umrežavanja te međusobne pomoći pri razvoju osobnih vještina za zapošljavanje i osobni napredak.
 

Čime se bavimo?

Kroz organizaciju različitih konferencija, cjelogodišnjih programa i radionica, skupova, i neformalnih događanja. U središte interesa stavljamo umrežavanje mladih i neformalno obrazovanje, čiji je krajnji cilj podizanje motivacije, poduzetničkog duha i spremnosti mladih da sudjeluju u oblikovanju pozitivnih društvenih promjena.  Posebnu pozornost posvećujemo cjeloživotnom osobnom razvoju te povećanju osobnih kompetencija s ciljem kreiranja prosperitetne budućnosti svakog pojedinca, a samim time i čitave zajednice.
 
Projekata koje provodimo ima mnogo, te je najidealniji način za istražiti ih naša online HUKI brošura

HUKI gospodarska djelatnost

 
HUKI je kroz godine rada na brojnim event projektima stekao pozitivnu reputaciju u realnom sektoru te su interes za suradnju na područjima organizacije specijaliziranih konferencija, radionica, predavanja i seminara iskazali klijenti i partneri s kojima je udruga ostvarila suradnju. Uz podršku dobivenu iz Europskog Socijalnog Fonda u okviru projekta ‘Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima’, HUKI je kreirao marketing plan za provođenje gospodarskih djelatnosti usmjerenih prema organizaciji konferencija, cjelogodišnjih programa, radionica i drugih događaja, a sve s ciljem investiranja ostvarene dobiti u besplatne projekte usmjerene prema zajednici.
 
Obavljanjem komercijalnih usluga kroz načela društvenog poduzetništva, udruga HUKI stvorit će novi izvor financiranja s ciljem ostvarenja samoodrživosti i daljnjeg razvoja projekata. Ostvarena dobit će se reinvestirati u proširenje postojećih i razvoj novih projekata i programa koji će ostati besplatni za krajnjeg korisnika.

Dobrobit za zajednicu

Inicijative usmjerene prema kupcima bit će povezane s ciljevima održivog razvoja te socijalnom inkluzijom, a HUKI će biti otvoren za sve zainteresrane mlade koji uz stručnu podršku mogu inicirati, organizirati i provoditi društveno inovativne projekte koja rješavaju probleme u njihovom radnom i životnom okruženju.

HUKI brošura

S ciljem promocije provedbe društveno-poduzetničkih aktivnosti, izrađena je HUKI brošura s portfolijem HUKI-jevih dosadašnjih projekata, kao i osnovnim informacijama o uslugama koje HUKI pruža kroz gospodarske djelatnosti.
 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.